top of page
scopernia_white.png

Ontdek de toekomst van jouw organisatie in deze unieke 
halve dag workshop

Wij helpen bedrijfsleiders  
met de uitdagingen voor een wereld
 
waarin de oude regels niet langer gelden.

screenshot_18.jpg

Bereid jouw organisatie voor op een 
onzekere toekomst

Digitale transformatie is niet langer jouw grootste uitdaging en

dit is de reden waarom...

De wereld evolueert sneller dan ooit tevoren. Terwijl digitale transformatie de belangrijkste motor van verandering was in het afgelopen decennium, staan we nu voor ongekende maatschappelijke veranderingen.

Voorbij zijn de relatief stabiele en voorspelbare prognoses. We zijn terechtgekomen in een tijd van systeemschokken die onze samenleving op haar grondvesten doen schudden. Meer dan ooit moeten organisaties hun toekomst heroverwegen, een hogere mate van onzekerheid integreren en hun bedrijf transformeren.

Stel de status quo in vraag tijdens 
onze
halve dag workshop

Wij hebben het Impact Transformatie Framework ontwikkeld.

Dit framework helpt je te navigeren door ingrijpende veranderingen, veroorzaakt door digitale, technologische en maatschappelijke ontwrichtingen. Dankzij onze bewezen methodologie helpen wij je de uitdagingen te zien en te begrijpen, zodat ze kansen kunnen worden.

Het doel is om impactvolle organisaties te creëren, die zowel toekomstgericht zijn als een kracht voor het goede.
 

  • Diepgaande en interactieve workshopsessie van een halve dag

  • Onder leiding van ervaren transformatiestrateeg, auteur en keynote spreker Jo Caudron

  • Het blootleggen van de pijnpunten in jouw bedrijf

1.png
2.png

Voor bedrijfsleiders
managers met een visie

Ben je een bedrijfsleider die een impactvolle bedrijfstransformatie wil realiseren?

 

Deze workshop is op maat gemaakt voor C-level management dat zich bezighoudt met de toekomst, strategie & innovatie van jouw bedrijf.
 

  • Maximaal 30 deelnemers

  • Actief debat

bg_firestarter_01.png

Wat kan je verwachten
tijdens de workshop?

Waarom digitale transformatie dood is.
Natuurlijk is Digitale Transformatie niet dood. Maar het is onvoldoende om jouw organisatie door de veranderingen te loodsen waarmee we geconfronteerd worden. Wij leggen uit welke zaken je nog nodig hebt.

Hoe Impact Transformatie je kan helpen fundamenteel te veranderen.
Wij laten zien hoe je uiterst impactvolle verstoringen zoals technologie, maatschappelijke veranderingen en abrupte systeemschokken kan gebruiken als katalysator voor echte verandering die goed is voor de economie, onze samenleving en de planeet. 

Het oude normaal is voorbij, we leven nu in The Great Disequilibrium.
Wij helpen je begrijpen hoe de oude regels van onze economie, samenleving en geglobaliseerde wereld onder druk staan. Wij laten je zien hoe je kan begrijpen wat de drijfveren van morgen kunnen zijn.

SUPERchange als model om onzekere toekomsten te beheren.
Wij leggen in 5 eenvoudige stappen (See, Understand, Plan, Enable & Run) uit hoe grip te krijgen op onzekerheid. Het is het beproefde Scopernia-model om orde te scheppen in deze tijd van chaos en om een optimistische toekomst te zien en ernaar toe te werken.

Interactie, discussies en debat.
Tijdens de hele sessie wordt het publiek uitgenodigd en getriggerd om te praten over de verschillende onderwerpen en inzichten. Dit gebeurt via een combinatie van gestructureerde oefeningen en open debat.

1.
2.
3.
4.
5.

Wie is Jo Caudron?

Jo is een digitale pionier met meer dan 25 jaar ervaring. Hij is een transformatiestrateeg, gepassioneerd door innovatie en verandering en hoe digitalisatie de maatschappij en het bedrijfsleven beïnvloedt.

Als bekende keynote spreker heeft hij op honderden podia gestaan, in ongeveer elk Europees land en daarbuiten. Hij is ook een van de eersten die zijn keynotes vertaalt naar Corona-proof digitale evenementen.

 

Je kan Jo boeken voor fysieke en virtuele evenementen in Europa en virtuele sessies voor MENA en andere regio's in de wereld.

jo-caudron.jpg
bg_firestarter_01.png

Laat je overtuigen

Frederik Delaplace.jpeg
VRT - ct_edited.png
Frederic Delaplace
Uitvoerend Directeur

"Het was verfrissend om de diensten van Scopernia te gebruiken om een breder beeld te schetsen van de vele veranderingen waarmee de VRT als mediabedrijf wordt geconfronteerd, buiten het bekende technologiedebat. Het koppelen van de maatschappelijke veranderingen aan de grote veranderingen in het mediagedrag bracht ons nieuwe inzichten."

René Theunis.jpeg
Avans - ct_edited.png
René Theunis
Directeur Toegepaste Wetenschappen

"Het transformatieraamwerk van Scopernia heeft ons geholpen om ver in de toekomst te kijken en dat vervolgens te vertalen naar een transformatieaanpak voor vandaag."

Bart Malfait_edited.jpg
AstraZeneca - ct_edited.png
Bart Malfait
Directeur overheidszaken &
markttoegang

"Plannen voor een succesvolle toekomst begint met een diepgaand begrip van het ecosysteem. Met hun brede ervaring in digitale innovatie heeft Scopernia ons ondersteund bij het ontwikkelen van ons strategisch plan voor de toekomst."

Over Scopernia

Scopernia is een Belgisch adviesbureau met meer dan 13 jaar ervaring die 150+ bedrijven heeft geholpen hun bedrijf succesvol te transformeren.

scopernia-leadership.png
bottom of page